PILER

Hva slags pil man skyter kommer helt an på hva man skal skyte. Skyter man presisjon, trenger man et sett piler der samtlige piler har lik vekt, stivhet og størrelse på fjørene.

piler


Hva slags pil man skyter kommer helt an på hva man skal skyte. Skyter man presisjon, trenger man et sett piler der samtlige piler har lik vekt, stivhet og størrelse på fjørene.
Vil man skyte lengst mulig må man ha en lett pil som er så aerodynamisk som mulig. Kanskje man vil skyte på stubber i skogen?
Da trenger man piler med en passende spiss, og skaft som tåler en trøkk. Re-enactment krever også riktige piler, enten det er klump-piler eller kopier av arkeologiske funn.
Foreløpig er det kun vanlige blink-piler, blunt-piler og lengdepiler som er representert her, men jeg lager alt fra steinalder-replikaer til moderne piler for gjeddejakt, så ta kontakt dersom du trenger et sett piler!


Historisk pil

Nokk skåret direkte i skaftet, med surring ved nokk..
Godkjent i Historisk klasse. Dette er piler som er fine til presisjonsskyting. Valgfri farge, størrelse og form på fjær. Skaft av gran. Ved bestilling må man oppgi buens trekkstyrke og skytterens trekklengde.


See pris her!

Flight-pil

Også kalt lengdepil, lagd med kun ett mål: å skyte lengst mulig. Lagd av samme hender som innehar nåværende norgesrekord i lengdeskyting med historisk utstyr (370m). Ta kontakt for å diskutere hva som er hensiktsmessig i forhold til din bue.

See pris her!


Engelsk krigspil

Stor krigspil basert på funnene fra det engelske krigsskipet Mary Rose, som sank i 1545. Skaftdiameteren er 1/2" ved spissen og 3/8" ved nokken. Lages på bestilling.
Fra 300,-

Nyheter

MARKEDER 2016

TINGVATN
20. - 22. MAI
HAMAR MIDDELALDERFESTIVAL
10. - 12. JUNI
BORREKAUPANGEN
1. -3. JULI
BRONSEPLASSEN VIKINGMARKED
8. - 10. JULI
BESØK OSS GJERNE!Bilder Gallery

  • foot
Se mer!

Kontakt

  • foot
  • Kviljo Buemakeri drives som et enkeltpersonforetak, og alt du finner på denne siden er lagd eller skrevet av undertegnede. Ta kontakt!
  • Ivar Malde - Kviljo - 4550 Farsund - Norway
  • Tlf/sms: 47-991 55 405

Follow Us